TAKET Chambre: Et nytt selskapslokale på Steen & Strøm

8. MARS SKREVET AV THOMAS


Foto: Lokalene på TAKET Chambre er lyse og romslige. Atmosfæren fra å tidligere vært en restaurant er vel bevart og gir komfortable sittegrupper i lokalet.

Et unikt selskapslokale i hjertet av Oslo

Oslo, Norge - Midt i Oslo finner du en skjult perle for arrangementer: TAKET Chambre, plassert i 6. etasje på det ikoniske kjøpesenteret Steen & Strøm. Dette lokalet, som tidligere ble driftet som en restaurant, er nå en integrert del av TAKET Steen & Strøms tilbud til events og sammenkomster.

 

Fra møter og konferanser til større eventer

TAKET Chambre er designet for å imøtekomme et bredt spekter av arrangementer, med plass til alt fra 30 til 120 gjester. Dette gjør lokalet ideelt for alt fra kick-off og julebord til sommerfester og frokostmøter. Uansett anledning tilbyr TAKET Chambre en fleksibel og tilpassbar setting for ditt neste event.

Et av de mest slående trekkene ved TAKET Chambre er den romslige takterrassen, som har plass til 75 personer og tilbyr enestående utsikt over Oslos skyline. Terrassen gir en unik mulighet for å holde deler av arrangementet utendørs, noe som er perfekt for sommerfester eller som et friskt pust i pausene under kurs og konferanser.

Fleksibilitet for alle typer arrangementer

Foto: Varun Agnihotri er fornøyd med det nye tilskuddet på Steen & Strøm

- Enten du leier TAKET Chambre alene eller i kombinasjon med hovedlokalet til TAKET Steen & Strøm, tilbyr vi stor fleksibilitet for å skape den perfekte rammen rundt ditt arrangement. Denne tilpasningsevnen sikrer at vi kan imøtekomme forespørsler av alle størrelser og med ulike behov. Slik oppsummerer Varun Agnihotri (daglig leder på TAKET) de åpenbare fordelene ved å kunne ha et ekstra selskapslokale å tilby sine kunder.

Med et erfarent og dedikerte team står TAKET klare til å gjøre ditt arrangement til en suksess. Med fokus på detaljer og en personlig tilnærming, tilpasses TAKET Chambre etter dine spesifikke ønsker og behov. Eventansvarlig er med fra planleggingsfasen til gjennomføringen, og deres mål er å sørge for at ditt arrangement blir både vellykket og uforglemmelig.

- På TAKET ønsker vi alltid å tilby mer enn bare leie et selskapslokalet; vi ønsker å skape en opplevelse. Med vår fleksibilitet og tilpassede tjenester er vi her for å sikre at hvert arrangement blir så unikt og spesielt som alle våre gjester, avslutter Varun entusiastisk.

 

Planlegg ditt neste arrangement på TAKET

Oppdag hva TAKET Chambre kan tilby for ditt neste event. Enten du planlegger halv-dags seminar, dagskonferanse, julebord eller sommerfest, inviteres du til å utforske de unike mulighetene i lokalet og hva teamet på TAKET kan tilby. For mer informasjon eller for å starte planleggingen av ditt arrangement, ta kontakt i dag. Gjør ditt neste møte, fest eller konferanse til en minneverdig opplevelse med TAKET Chambre.

Next
Next

Lukket selskap i Oslo