Julebordlokaler i Oslo

 

TAKET tilbyr deg nye og fantastiske julebordlokaler sentralt i Oslo. Vi har lang erfaring med en rekke ulike arrangementer som kick off, firmafester, konserter, moteshow med mer. Og julebord er en stor del av det vi leverer mye av. For oss i Taket er det viktig å alltid levere fra øverste hylle og vi legger mye sjel i alt vi leverer. Vi leverer julebord både til privatpersoner og til bedrifter. Taket er kjent for å skreddersy etter kundenes ønsker. Det meste er mulig, så lenge du begynner å planlegge tidlig.

Det skal også mye til for at du finner finere julebordlokaler i Oslo. Folkene bak Taket har lang erfaring i bransjen og dermed også et bredt kontaktnett med ulike relevante aktører. Dermed kan vi tilby gode tilbud på alle områder. Vi har et arrangementsrom, lounge og bar på 450 kvm som til sammen utgjør perfekte julebordlokaler i Oslo.

Kjøkkenet på taket ledes av Sebastian Myhre og teamet hans. Deilige retter laget av kortreiste, gode råvarer leveres. Taket driver ikke restaurantvirksomhet, noe som gjør dette til en unik mulighet til å prøve denne eksklusive menyen.

Umiddelbar nærhet til tog, T-bane og trikkestasjon så det er veldig enkelt å komme til våre julebordslokaler i Oslo sentrum. Det er egen inngang mellom Gucci og Hermes i Nedre Slottsgate 8 med direkte heis opp til lokalene. Det er mange gode grunner til å velge våre julebordslokaler i Oslo.

Ring oss i dag for en uforpliktende prat!

 
Previous
Previous

Lukket selskap i Oslo

Next
Next

Skreddersy arrangementet i Oslo