Messe

Hold messe i flotte lokaler på TAKET

Skap en unik messe for dine kunder og samarbeidspartnere

Skal du lansere et nytt produkt eller presentere en ny tjeneste? Ønsker du å invitere kunder, samarbeidspartnere og leverandører til en lærerik messe med mål om økt omsetning? Legg messen til TAKET – et flott messelokale i Oslo sentrum.

Book TAKET
utsikt fra TAKET over Oslo

Perfekt beliggenhet for tilreisende

Med uslåelig beliggenhet midt i smørøyet av Oslo sentrum, er TAKET det perfekte lokale for din neste messe. Tilreisende messedeltakere sjekker ofte inn på hoteller i sentrum, og vil dermed befinne seg i gangavstand fra messen.

diverse vin og mat

Messestands og messevegger

Har du med deg forskjellig utstyr og presentasjonsmateriale til messen? Vi hjelper deg gjerne med å montere og stille det opp i våre lokaler.

Rigging til foredrag på storskjerm

Video og presentasjoner

Ønsker du å presentere et nytt produkt eller en ny tjeneste på en kreativ og underholdende måte? Vi har lerret og prosjektor samt alt av annet teknisk sceneutstyr for videopresentasjoner.

koltbord

Mat og drikke til messedeltakerne

Vi kan bistå med matservering gjennom hele dagen. Kickstart dagen med en god frokost, fyll på blodsukkeret med noe godt til lunsj, eller skap en mer høytidelig stemning ved å invitere deltakerne til middag på kveldstid. Vi har også mulighet til å stille med en minglemeny som gjestene kan bestille fra hele dagen!

prosjektor

Få mest ut av messen din

Hva med å dekorere lokalene med elementer fra bedriftens profil? Heng opp logo og andre profilelementer for å styrke merkevarens identitet og posisjon i forbrukernes hode.