Kickoff

Kickstart sesongen på best mulig måte!

Skreddersydd kickoff på TAKET

Planlegger du å arrangere et kickoff for å feire inngangen til årets første eller siste halvdel? Kanskje idrettslaget eller klubben går inn i en ny sesong? Vil du motivere elevene ved høyskolen med et storslått kickoff? Uansett hvorfor du skal holde et kickoff, er TAKET stedet å gjøre det på. Vi hjelper deg å skreddersy kickoffet for dine ønsker!

Book TAKET
Taket om kvelden

Kickoff for bedrifter

Et kickoff i storslåtte rammer på TAKET er en super måte å motivere og vise at du verdsetter de ansatte. Benytt muligheten til å dele informasjon om bedriftens resultater og tiden fremover eller legg inn en faglig del, og avslutt med en storslått fest med god underholdning senere på kvelden. På samme måte kan dette gjøres for kunder og samarbeidspartnere, for eksempel ved introduksjon av et nytt produkt eller en ny tjeneste.

konferanselokale

Kickoff for idrettslag og klubber

Nærmer det seg ny sesong for det lokale idrettslaget, eller skal dere starte forberedelsene før høstens store teaterforestilling? Sett stemningen og skap motivasjon med et kickoff på TAKET. Presenter spillerne på scenen, lei inn en inspirerende foredragsholder eller få supporterklubben til å si noen motiverende ord. Vi hjelper dere å stelle i stand.

Taket om kvelden

Kickoff for høyskoler

Gi elevene en god start på fadderuken eller semesteret med et profesjonelt og spennende kickoff i flotte omgivelser på TAKET. Benytt muligheten til å informere og motivere de nye elevene for et nytt skoleår. I disse sosiale medier-dager er sjansen stor for at du får litt gratis reklame også!