Julebord på TAKET

En uforglemmelig kveld i stemningsfulle omgivelser

Gå julen inn i koselige omgivelser på TAKET

Frister det å holde julebord i et av Oslos kuleste lokaler, med moderne innredning, dempet belysning og koselige juledekorasjoner? TAKET skreddersyr kvelden for dine behov, med hensyn til både mat, underholdning og dekorasjoner.

Book TAKET
Dekorerte bord og en servitør

Julebord med jobb

Gi de ansatte en flott opplevelse ved å legge bedriftens julebord til TAKET. Her er du sikret en elegant og åpen atmosfære, med umiddelbar tilgang til Oslo sentrum, kollektivtransport og hoteller. Vi har lang erfaring med å arrangere julebord for små og store bedrifter.

Masse folk som mingler på TAKET

Julebord med gode venner

Julebord er ikke kun for bedrifter – det er også for vennegjenger som ønsker å samles til en ekstra hyggelig kveld. Vi kan skape en hjemmekoselig og stemningsfull atmosfære, og hjelper deg å sørge for at kvelden blir best mulig.

Mat

Mat til julebordet

Kokkene våre har lang erfaring med å lage tradisjonelle julemåltider. Med fokus på bruk av norske kvalitetsråvarer og innovative tvister, er du sikret en smakfull aften. Vi tar naturligvis hensyn til eventuelle allergier og kulturelle begrensninger, og kan også forberede veganske og vegetariske retter.

Julebord

Julepyntede lokaler

Hvert eneste år arrangerer vi julebord for bedrifter, organisasjoner, familier og venner. Hos oss har du muligheten til å ta med egen pynt, og dermed få lokalet slik du ønsker. 

Borddekking Oslo

Underholdning til julebordet

Hva er vel et julebord uten noen livlige toner på lydanlegget? Vi på TAKET kan bistå med utstyr til lyd og lys og i tillegg har vi gode  samarbeidspartnere innenfor underholdning som vi kan tipse om.