Bryllup på TAKET

Vielse og bryllupsfest i flotte omgivelser

Sett en elegant ramme på bryllupsdagen

Skal du gifte deg og leter etter det perfekte lokalet til den store dagen? Inviter gjestene til en vakker feiring i idylliske omgivelser på TAKET i Oslo. Tilbring dagen og kvelden under åpen himmel, lyslenker og blomsterdekorasjoner på vår hyggelige takterrasse. Vi skal gjøre alt vi kan for at dagen blir uforglemmelig.

Book TAKET
Bord med masse fargerike blomster og mennesker i bakgrunnen

Vielse på TAKET

Ikke alle ønsker å gifte seg i kirken. Vi legger gjerne til rette for at du kan holde bryllupet ditt hos oss – også selve vielsen/seremonien. Vi tar gledelig imot prest eller andre vigslere og bistår med oppsett av lydanlegg, scene og annet.

Dekket bord

Bryllupsfest på TAKET

Har dere lagt andre planer på dagtid? Vi reserverer gjerne lokalet til kvelden, slik at dere kan komme hit så snart seremoni og andre aktiviteter er unnagjort. TAKET egner seg utmerket til festlokale for både små og store bryllup.

Dekket på bord med mat og drikke

Mat og servering

Hva vil du servere gjestene dine? Våre kokker har erfaring med alt fra koldtbord og tapas til tradisjonell norsk festmat og mer eksotiske matretter. Gi oss beskjed om hva du ønsker, så sørger våre erfarne kokker for å skape en matopplevelse dere sent vil glemme! Vi kan også sette opp bord for medbrakte retter og kaker.

bord på rekke med en bar i enden

Bar

Vi har mulighet til å holde baren åpen hele kvelden og til kl. 02:00 på natten. Dersom dere ønsker å tilby gjestene fri bar, kan vi også stille bar og bartender til disposisjon for dette.

Dekket bord

Dekorasjoner

Man ønsker gjerne at alt er på stell til den store dagen – helt ned til selv den minste roseknopp. Vi har lang erfaring med å dekorere lokalene våre for bryllup gjennom hele året.

Masse folk som mingler på TAKET

Musikk og underholdning

Skal du leie inn et band eller en artist til den store dagen? Vi ordner med scene, lysanlegg og lydanlegg, slik at alt ligger til rette. Vi kan også ta imot bandet, slik at de får rigget opp alt av instrumenter og andre komponenter før bryllupsfesten starter.