GET TIPS AND INSPIRATION for YOUR EVENT IN OSLO

Read current posts from TAKET

Inspiration

In our blog we share articles on topics and events we believe are important for you who are considering using our services. You are most welcome to give us tips if you miss certain topics.

 • 14/12/2018 - TAKET Steen & Strøm
  UTESERVERING OSLO

  Taket Steen og Strøm tilbyr arrangementer med uteservering i Oslo. Vi hjelper deg med å skreddersy det perfekte arrangementet i nye flotte lokaler. Utmerket lokale for sosiale begivenheter som konferanser, konfirmasjon, kick off, bryllup, julebord, messer, firmafest, forestillinger, foredrag og konserter for å nevne noe. Starter man planleggingen tidlig vil kvaliteten bli bedre.

  Read More
 • 14/12/2018 - TAKET Steen & Strøm
  KONFERANSELOKALE I OSLO

  Taket tilbyr deg et flott konferanselokale i Oslo. Vi ønsker å levere en annerledes og fornøyelsesfull opplevelse hos oss. Så er du på jakt etter konferanselokaler i Oslo er det verdt å vurdere oss hos Taket. Vi legger mye sjel i alle de forskjellige type eventer vi leverer og det er alltid viktig for oss å levere fra øverste hylle.

  Read More
 • 14/12/2018 - TAKET Steen & Strøm
  LUKKET SELSKAP I OSLO

  TAKET Steen og Strøm tilbyr deg å holde et lukket selskap i Oslo Sentrum i våre flotte lokaler. På Taket hjelper vi deg med å skreddersy det perfekte arrangementet som et privat og lukket selskap i Oslo. Utmerket lokale for sosiale begivenheter som konfirmasjon, kick off, bryllup, julebord, firmafest, konserter, bursdager og konserter for å nevne noe. Starter man planleggingen tidlig vil kvaliteten bli bedre.

  Read More
 • 14/12/2018 - TAKET Steen & Strøm
  JULEBORDLOKALER I OSLO

  Taket tilbyr deg nye og fantastiske julebordlokaler i Oslo sentrum. Vi har bred erfaring med en rekke forskjellige eventer som kick off, firmafester, konserter, motevisninger mm. Og julebord er en stor del av det vi leverer mye av. For oss på Taket er det viktig og alltid levere fra øverste hylle og vi legger mye sjel i alt vi leverer. Vi leverer julebord både til private og for firma. Taket er kjent for å skreddersy etter kundenes ønske. Det meste er mulig, så lenge man starter planleggingen tidlig.

  Read More
 • 14/12/2018 - TAKET Steen & Strøm
  EVENTLOKALER I OSLO

  TAKET Steen og strøm tilbyr eventlokaler i Oslo. På Taket hjelper vi deg med å skreddersy det perfekte arrangementet i nye flotte eventlokaler i Oslo. Utmerket lokale for sosiale begivenheter som konfirmasjon, kick off, bryllup, julebord, firmafest, bursdager og konserter for å nevne noe.

  Read More
 • 14/12/2018 - TAKET Steen & Strøm
  LEIE TAKTERRASSE I OSLO

  TAKET Steen og strøm tilbyr deg å leie takterrasse i Oslo med fantastisk utsikt. På Taket hjelper vi deg med å skreddersy det perfekte arrangementet på en romslig og solrik takterrasse. Utmerket for sosiale begivenheter som konfirmasjon, kick off, bryllup, firmafest, sommerfest, bursdag og konserter for å nevne noe.

  Read More
 • 14/12/2018 - TAKET Steen & Strøm
  FESTLOKALER TIL LEIE

  På Taket hjelper vi deg med å skreddersy det perfekte arrangementet i nye flotte festlokaler i Oslo. Utmerket lokale for sosiale begivenheter som konfirmasjon, kick off, bryllup, julebord, firmafest, konserter bursdager og konserter for å nevne noe. Starter man planleggingen tidlig vil kvaliteten bli bedre. Vi har bred erfaring med event som har et tema eller underholdning som dansere, sangere eller flammesprutere. Vi har også kontakt med flere populære dj's. Vi tilbyr kanskje Oslos fineste takterrasse på 340 kvm.

  Read More
 • 14/12/2018 - TAKET Steen & Strøm
  SELSKAPSLOKALER I OSLO

  TAKET Steen og strøm tilbyr selskapslokaler i Oslo. På Taket hjelper vi deg med å skreddersy det perfekte arrangementet i nye flotte lokaler. Utmerket lokale for sosiale begivenheter som konferanser, konfirmasjon, kick off, bryllup, julebord, messer, firmafest, forestillinger, foredrag og konserter for å nevne noe. Starter man planleggingen tidlig vil kvaliteten bli bedre.

  Read More