LUKKET SELSKAP I OSLO

TAKET Steen og Strøm tilbyr deg å holde et lukket selskap i Oslo Sentrum i våre flotte lokaler. På Taket hjelper vi deg med å skreddersy det perfekte arrangementet som et privat og lukket selskap i Oslo. Utmerket lokale for sosiale begivenheter som konfirmasjon, kick off, bryllup, julebord, firmafest, konserter, bursdager og konserter for å nevne noe. Starter man planleggingen tidlig vil kvaliteten bli bedre.

Vi har bred erfaring med event som har et tema eller underholdning som dansere og sangere. Vi tilbyr kanskje Oslos fineste takterrasse på 340 kvm. Tillegg er det et eventlokale, lounge og bar på 450 kvm som tilsammen utgjør det perfekte eventlokale for ditt lukket selskap i Oslo. 800 gjester er dermed plass til i våre lokaler. Det er få eventlokaler til leie hvor du kan holde et lukket selskap i Oslo som kan tilby den samme høye kvaliteten hvor det eneste som setter grenser er fantasien.

Vi leverer arrangementer med og uten bespisning.
Kjøkkenet på Taket blir styrt av Sebastian Myhre og hans team. Det leveres nydelige retter laget av kortreiste, gode råvarer. Taket driver ikke restaurantvirksomhet, noe som gjør dette til en unik mulighet for å få prøvd denne eksklusive menyen.
Umiddelbar nærhet til tog, T-bane og trikkestasjon så det er er veldig lett å komme seg til eventlokaler for ditt lukket selskap i Oslo Sentrum. Det er en egen inngang mellom Gucci og Hermes i Nedre Slottsgate 8 med direkte heis opp til lokalet. Det er mange gode grunner til å velge oss hvis du skal holde et lukket selskap i Oslo. Ring oss idag for en uforpliktende prat.

0
Feed