JULEBORDLOKALER I OSLO

Taket tilbyr deg nye og fantastiske julebordlokaler i Oslo sentrum. Vi har bred erfaring med en rekke forskjellige eventer som kick off, firmafester, konserter, motevisninger mm. Og julebord er en stor del av det vi leverer mye av. For oss på Taket er det viktig og alltid levere fra øverste hylle og vi legger mye sjel i alt vi leverer. Vi leverer julebord både til private og for firma. Taket er kjent for å skreddersy etter kundenes ønske. Det meste er mulig, så lenge man starter planleggingen tidlig.

Det skal også mye til for at du finner finere julebordlokaler i Oslo. Menneskene bak Taket har lang erfaring i bransjen og dermed også et bredt kontaktnett med forskjellige relevante aktører. Dermed kan vi tilby gode avtaler på alle områder. Vi har et eventlokale, lounge og bar på 450 kvm som tilsammen utgjør perfekte julebordlokaler i Oslo.

Kjøkkenet på Taket blir styrt av Sebastian Myhre og hans team. Det leveres nydelige retter laget av kortreiste, gode råvarer. Taket driver ikke restaurantvirksomhet, noe som gjør dette til en unik mulighet for å få prøvd denne eksklusive menyen.
Umiddelbar nærhet til tog, T-bane og trikkestasjon så det er er veldig lett å komme seg til våre julebordlokaler i Oslo sentrum. Det er en egen inngang mellom Gucci og Hermes i Nedre Slottsgate 8 med direkte heis opp til lokalet. Det er mange gode grunner til å velge våre julebordlokaler i Oslo.
Ring oss idag for en uforpliktende prat!

0
Feed