Selskapslokaler

SELSKAPSLOKALER I OSLO

TAKET Steen og strøm tilbyr selskapslokaler i Oslo. På Taket hjelper vi deg med å skreddersy det perfekte arrangementet i nye flotte lokaler. Utmerket lokale for sosiale begivenheter som konferanser, konfirmasjon, kick off, bryllup, julebord, messer, firmafest, forestillinger, foredrag og konserter for å nevne noe. Starter man planleggingen tidlig vil kvaliteten bli bedre.

Vi tilbyr kanskje Oslos fineste takterrasse på 340 kvm. I tillegg er det et eventlokale, lounge og bar på 450 kvm som tilsammen utgjør det perfekte selskapslokalet i Oslo. Det er dermed kapasitet til at 800 gjester kan kose seg hos oss på samme tid.

Det er få selskapslokaler i Oslo som kan tilby den samme høye kvaliteten hvor det eneste som setter grenser er fantasien. Vi leverer arrangementer med og uten bespisning.

Kjøkkenet på Taket blir styrt av Sebastian Myhre og hans team. Det leveres nydelige retter laget av kortreiste, gode råvarer. Taket driver ikke restaurantvirksomhet, noe som gjør dette til en unik mulighet for å få prøvd denne eksklusive menyen. Umiddelbar nærhet til tog, T-bane og trikkestasjoner. Det er en egen inngang mellom Gucci og Hermes i Nedre Slottsgate 8 med direkte heis opp til lokalet.

Det er mange gode grunner til å velge oss hvis du leter etter selskapslokaler i Oslo. 

Ring oss idag for en uforpliktende samtale.

0
Feed