Lokale til bryllup

LOKALER TIL BRYLLUP I OSLO

Taket tilbyr deg nå lokaler til bryllup. Mange sier at bryllupsdagen er den viktigste dagen i livet og da er det viktig å velge de riktige lokaler til ditt bryllup. For oss på Taket er det viktig og alltid levere fra øverste hylle og vi legger mye sjel i alt vi leverer.

Sommer- eller vinterbryllup?
Vi leverer lokaler til bryllup alle deler av året. Taket er kjent for å skreddersy etter kundenes ønske. Det meste er mulig, så lenge man starter planleggingen tidlig. Menneskene bak Taket har lang erfaring i bransjen og dermed også et bredt kontaktnett med forskjellige relevante aktører. Dermed kan vi være behjelpelige med gode avtaler på alle områder. En vesentlig del av når du velger lokaler til bryllup er at dekorasjonen og følelsen stemmer perfekt for deg. Velger du Taket så får du et sted som kan det de gjør og er villig til å gi deg tiden du fortjener.

Vi tilbyr kanskje Oslos fineste takterrasse på 340 kvm. I tillegg er det et eventlokale, lounge og bar på 450 kvm som tilsammen utgjør det perfekte lokaler til bryllup i Oslo. Det er dermed kapasitet til at 800 gjester kan kose seg hos oss på samme tid. Det er mulig å kun bruke deler, hvis man skulle syntes at dette blir for stort. Det er få lokaler til bryllup i Oslo som kan tilby den samme høye kvaliteten hvor det eneste som setter grenser er fantasien.

Vi leverer arrangementer med og uten bespisning. Kjøkkenet på Taket blir styrt av Sebastian Myhre og hans team. Det leveres nydelige retter laget av kortreiste, gode råvarer. Taket driver ikke restaurantvirksomhet, noe som gjør dette til en unik mulighet for å få prøvd denne eksklusive menyen.

Umiddelbar nærhet til tog, T-bane og trikkestasjon så det er er veldig lett å komme seg til våre lokaler. Det er en egen inngang mellom Gucci og Hermes i Nedre Slottsgate 8 med direkte heis opp til lokalet.

0 0
Feed