Takterrasse

LEIE TAKTERRASSE I OSLO

TAKET Steen og strøm tilbyr deg å leie takterrasse i Oslo med fantastisk utsikt. På Taket hjelper vi deg med å skreddersy det perfekte arrangementet på en romslig og solrik takterrasse. Utmerket for sosiale begivenheter som konfirmasjon, kick off, bryllup, firmafest, sommerfest, bursdag og konserter for å nevne noe.

Starter man planleggingen tidlig vil kvaliteten bli bedre.

Du har muligheten til å leie en takterrasse i Oslo Sentrum på 340 kvm. Det er ingen grunn til å bekymre seg for været. Vi har regnskjerming med pergola, varme og lys. Det er også mulig å leie et område innendørs. Vi har også et eventlokale, lounge og bar på 450 kvm under tak. Det er dermed kapasitet til at 800 gjester kan kose seg hos oss på samme tid.

Det er få muligheter til å leie en takterrasse i Oslo som kan tilby den samme høye kvaliteten hvor det eneste som setter grenser er fantasien. Vi leverer arrangementer med og uten bespisning. Kjøkkenet på Taket blir styrt av Sebastian Myhre og hans team. Det leveres  nydelige retter laget av kortreiste, gode råvarer.

Taket driver ikke restaurantvirksomhet, noe som gjør dette til en unik mulighet for å få prøvd denne eksklusive menyen.

Umiddelbar nærhet til tog, T-bane og trikkestasjon. Det er en egen inngang mellom Gucci og Hermes i Nedre Slottsgate 8 med direkte heis opp til takterrassen.

Det er mange gode grunner til å velge oss hvis du er ute etter å leie takterrasse i Oslo. Ring oss idag for en uforpliktende prat.

0
Feed