Konferanse, møte

KONFERANSELOKALE I OSLO

Taket tilbyr deg et flott konferanselokale i Oslo. Vi ønsker å levere en annerledes og fornøyelsesfull opplevelse hos oss. Så er du på jakt etter konferanselokaler i Oslo er det verdt å vurdere oss hos Taket. Vi legger mye sjel i alle de forskjellige type eventer vi leverer og det er alltid viktig for oss å levere fra øverste hylle.

Vi tilbyr kanskje Oslos fineste takterrasse på 340 kvm. I tillegg er det 450 kvm innendørs som tilsammen utgjør det perfekte konferanselokale i Oslo. Det er dermed kapasitet til at 800 gjester kan besøke oss på samme tid. Det er mulig å kun bruke deler, hvis man skulle oppleve at dette blir for stort.

Det vil være en utfordring å finne et konferanselokale i Oslo som kan tilby den samme høye kvaliteten. Vi skreddersyr alltid etter kunden. Dere får dermed akkurat det dere ønsker og har behov for. Vi leverer arrangementer med og uten bespisning.

Kjøkkenet på Taket blir styrt av Sebastian Myhre og hans team. Det leveres nydelige retter laget av kortreiste, gode råvarer. Taket driver ikke restaurantvirksomhet, noe som gjør dette til en unik mulighet for å få prøvd denne eksklusive menyen.

Umiddelbar nærhet til tog, T-bane og trikkestasjoner så det er er veldig lett å komme seg til våre lokaler. Det er en egen inngang mellom Gucci og Hermes i Nedre Slottsgate 8 med direkte heis opp til lokalet.

0
Feed