Eventlokale

EVENTLOKALER I OSLO

TAKET Steen og strøm tilbyr eventlokaler i Oslo. På Taket hjelper vi deg med å skreddersy det perfekte arrangementet i nye flotte eventlokaler i Oslo. Utmerket lokale for sosiale begivenheter som konfirmasjon, kick off, bryllup, julebord, firmafest, bursdager og konserter for å nevne noe.

Starter man planleggingen tidlig vil kvaliteten bli bedre.

Vi har bred erfaring med event som har et tema eller underholdning som dansere, sangere eller flammesprutere. Vi har også kontakt med flere populære dj's.Vi tilbyr kanskje oslos fineste takterrasse på 340 kvm. Tillegg er det et eventlokale, lounge og bar på 450 kvm som tilsammen utgjør det perfekte eventlokaler i Oslo. Det er dermed kapasitet til at 800 gjester kan kose seg hos oss på samme tid. Det er få eventlokaler til leie i Oslo som kan tilby den samme høye kvaliteten hvor det eneste som setter grenser er fantasien.

Vi leverer arrangementer med og uten bespisning. Kjøkkenet på Taket blir styrt av Sebastian Myhre og hans team. Det leveres nydelige retter laget av kortreiste, gode råvarer. Taket driver ikke resturantvirksomhet, noe som gjør dette til en unik mulighet for å få prøvd denne eksklusive menyen.

Umiddelbar nærhet til tog, T-bane og trikkestasjon så det er er veldig lett å komme seg til eventlokaler i oslo sentrum. Det er en egen inngang mellom Gucci og Hermes i Nedre Slottsgate 8 med direkte heis opp til lokalet. Det er mange gode grunner til å velge oss hvis du leter etter eventlokaler i Oslo.

Ring oss idag for en uforpliktende prat.

0
Feed