Få tips og inspirasjon til ditt arrangement i Oslo

Les aktuelle saker fra TAKET

Inspirasjon

I vår blogg deler vi artikler om temaer og arrangementer vi mener er viktig for deg som vurderer å benytte deg av vårt tilbud. Du er hjertelig velkommen til å gi oss tips dersom du skulle savne enkelte temaer.

 • Sjømat
  14/12/2018 - TAKET Steen & Strøm
  UTESERVERING I OSLO

  Taket Steen og Strøm tilbyr arrangementer med uteservering i Oslo. Vi hjelper deg med å skreddersy det perfekte arrangementet i nye flotte lokaler. Utmerket lokale for sosiale begivenheter som konferanser, konfirmasjon, kick off, bryllup, julebord, messer, firmafest, forestillinger, foredrag og konserter for å nevne noe. Starter man planleggingen tidlig vil kvaliteten bli bedre.

  Les mer
 • Konferanse, møte
  14/12/2018 - TAKET Steen & Strøm
  KONFERANSELOKALE I OSLO

  Taket tilbyr deg et flott konferanselokale i Oslo. Vi ønsker å levere en annerledes og fornøyelsesfull opplevelse hos oss. Så er du på jakt etter konferanselokaler i Oslo er det verdt å vurdere oss hos Taket. Vi legger mye sjel i alle de forskjellige type eventer vi leverer og det er alltid viktig for oss å levere fra øverste hylle.

  Les mer
 • Lukket selskap
  14/12/2018 - TAKET Steen & Strøm
  LUKKET SELSKAP I OSLO

  TAKET Steen og Strøm tilbyr deg å holde et lukket selskap i Oslo Sentrum i våre flotte lokaler. På Taket hjelper vi deg med å skreddersy det perfekte arrangementet som et privat og lukket selskap i Oslo. Utmerket lokale for sosiale begivenheter som konfirmasjon, kick off, bryllup, julebord, firmafest, konserter, bursdager og konserter for å nevne noe. Starter man planleggingen tidlig vil kvaliteten bli bedre.

  Les mer
 • Julebord
  14/12/2018 - TAKET Steen & Strøm
  JULEBORDLOKALER I OSLO

  Taket tilbyr deg nye og fantastiske julebordlokaler i Oslo sentrum. Vi har bred erfaring med en rekke forskjellige eventer som kick off, firmafester, konserter, motevisninger mm. Og julebord er en stor del av det vi leverer mye av. For oss på Taket er det viktig og alltid levere fra øverste hylle og vi legger mye sjel i alt vi leverer. Vi leverer julebord både til private og for firma. Taket er kjent for å skreddersy etter kundenes ønske. Det meste er mulig, så lenge man starter planleggingen tidlig.

  Les mer
 • Eventlokale
  14/12/2018 - TAKET Steen & Strøm
  EVENTLOKALER I OSLO

  TAKET Steen og strøm tilbyr eventlokaler i Oslo. På Taket hjelper vi deg med å skreddersy det perfekte arrangementet i nye flotte eventlokaler i Oslo. Utmerket lokale for sosiale begivenheter som konfirmasjon, kick off, bryllup, julebord, firmafest, bursdager og konserter for å nevne noe.

  Les mer
 • Takterrasse
  14/12/2018 - TAKET Steen & Strøm
  LEIE TAKTERRASSE I OSLO

  TAKET Steen og strøm tilbyr deg å leie takterrasse i Oslo med fantastisk utsikt. På Taket hjelper vi deg med å skreddersy det perfekte arrangementet på en romslig og solrik takterrasse. Utmerket for sosiale begivenheter som konfirmasjon, kick off, bryllup, firmafest, sommerfest, bursdag og konserter for å nevne noe.

  Les mer
 • Festlokaler
  14/12/2018 - TAKET Steen & Strøm
  FESTLOKALER TIL LEIE

  På Taket hjelper vi deg med å skreddersy det perfekte arrangementet i nye flotte festlokaler i Oslo. Utmerket lokale for sosiale begivenheter som konfirmasjon, kick off, bryllup, julebord, firmafest, konserter bursdager og konserter for å nevne noe. Starter man planleggingen tidlig vil kvaliteten bli bedre. Vi har bred erfaring med event som har et tema eller underholdning som dansere, sangere eller flammesprutere. Vi har også kontakt med flere populære dj's. Vi tilbyr kanskje Oslos fineste takterrasse på 340 kvm.

  Les mer
 • Selskapslokaler
  14/12/2018 - TAKET Steen & Strøm
  SELSKAPSLOKALER I OSLO

  TAKET Steen og strøm tilbyr selskapslokaler i Oslo. På Taket hjelper vi deg med å skreddersy det perfekte arrangementet i nye flotte lokaler. Utmerket lokale for sosiale begivenheter som konferanser, konfirmasjon, kick off, bryllup, julebord, messer, firmafest, forestillinger, foredrag og konserter for å nevne noe. Starter man planleggingen tidlig vil kvaliteten bli bedre.

  Les mer